Lid:

Industrieel Smalspoor Museum

Natuurwandeling

Datum: 
zaterdag 22 juni 2019 - 11:00 tot 15:00

Het Smalspoormuseum Erica, bekend van de treinen welke in de industriële ontwikkeling van Nederland gebruikt werden en de historische turfstrooiselfabriek organiseert in het kader van natuurbeleving, zaterdag 30 juni,  een treinrit met een wandeling om de Griendtsveenplas in het aangrenzende natuurgebied. De natuurbeleving, onder leiding van boswachter Eric Bloeming van het Staatsbosbeheer, is dan zeer zeker de moeite waard..

Het programma is als volgt ; zaterdag 30 juni 2018 het vertrek, met de trein, is om 10.30 uur vanaf perron noord alwaar u naar de wandellocatie zal worden gebracht. Onderweg zal al het een en ander worden vertelt over het museum en de natuur.

Tijdens de wandeling, door deze prachtige omgeving  met haar unieke flora en fauna zult u naast de eigen waarnemingen ook veel informatie ontvangen van de boswachter. Na de wandeling gaan we met de trein weer terug naar het museum alwaar u een drankje en koek zal worden aangeboden

De kosten bedragen € 8,75  en voor kinderen 4 tot 12 jaar € 7,25 

Op het museumterrein kunt u daarna ook van alles bekijken zoals de locomotievenloods, de turfstrooiselfabriek, de remise maar ook de hal van het museum biedt voldoende om te kijken naar treinen en machines.

Back to top